Saturday, September 03, 2005

Vandaag met 2 1/2 uur vertraging naar Londen gegaan. Gisteravond bleek onze kist naar Amsterdam te zijn uitgeweken omdat ze te laat binnenkwamen voor Rotterdam.
Dan zou hij dus 's ochtends wel even snel naar Rotterdam kunnen vliegen maar Rotterdam zat potdicht door de mist.
Dus crew en passagiers in de bus naar Amsterdam en op weg naar hun bestemming. Gelukkig konden ze 's middags wel weer landen op RTM maar uiteraard met een fikse vertraging.
We hebben op Londen zo'n beetje het record omdraaien verbeterd. De gezagvoerder zijn zoontje was jarig en ik moet om 06.10 weer melden in Rotterdam dus we hebben ons best gedaan en er de sokken ingezet.
Om 06.10 liep ik het luchthavengebouw van Rotterdam Airport uit. Precies 12 uur over om naar huis te rijden, eten te koken, eten en nog een paar uur slaap te trekken.
Oh ja, moest ook nog even snel langs de supermarkt, racen langs de rekken. Gauw wat boterhammetjes gesmeerd voor morgen, salade gemaakt. Gezond, gezond, gezond!
Toch moeten ze de minimale rust van 11 uur echt eens verhogen naar 14 uur. Op zich is het wel te doen als je geen zwaar rooster hebt maar het einde-seizoen dipje wordt al bij velen gesignaleerd.
Over 6 uur gaat mijn wekker. Ik ga jullie welterusten wensen.

No comments: