Saturday, October 23, 2004

Kleine kinderen ingechecked op rij 14, een zogenaamde restricted area bij de nooduitgang waar alleen mensen ouder dan 12 jaar mogen zitten die gezond van lijf en leden zijn.
Een moeder en haar zoontje zitten een paar rijen van elkaar verwijderd. Een kind onder de 12 mag helemaal niet alleen zitten.
Stoel 24a twee maal uitgegeven.
Een mijnheer met claustrofobie is speciaal een uur vroeger op de luchthaven gekomen om een overwingplaats (ruimere plaats bij nooduitgang) te krijgen. En ze hebben hem nog zo verzekerd dat hij die had gekregen. Aan boord gekomen blijkt hij echter een rij achter overwing te zitten. Hij zit ook nog eens aan het raam. Aan het gangpad trekt hij het nog wel maar als hij aan het raam zit zitten er twee mensen tussen hem en het gangpad in en krijgt hij het benauwd.
Een mevrouw komt met haar buggy naar binnen. Eén van de beladers zei dat dat wel mocht. We zagen al snel waarom. Er zat geen label aan en ze hadden natuurlijk helemaal geen zin om die te gaan halen.
En zo ging het maar door! Dit is maar een kleine greep uit het assortiment van fouten van de luchthaven Madrid.
Een wonder dat we uiteindelijk toch nog vertrokken zijn.
Het afschuifsysteem eindigt altijd bij ons, wij (het cabinepersoneel) kunnen het aan niemand meer doorgeven dus wij lossen het wel weer op. Gelukkig kunnen wij dat goed! Maar toch is het soms wel eens vermoeiend.

Morgen nog een Rotterdam-Dublin en dan eindelijk 2 dagen vrij! Twee hele dagen om uit te rusten. Op een filmpje pakken na, niks afgesproken en dat ga ik lekker zo houden. En uitslapen dat ik ga doen!!!!!!!!!!!!!

No comments: