Friday, September 24, 2004

Michiel en Mosselen


Sommige collega's hebben meer in hun mars dan "alleen" purseren. Michiel bijvoorbeeld. Hij heeft zich in het radioprogramma van Sjaak Bral van Noordzee FM weten te werken. Samen met topkok Pierre Wind heeft hij mosselen gemaakt naar eigen recept. Als je Michiel kent moet je echt even gaan kijken. Als je Michiel niet kent is het trouwens ook een leuk blog hoor! Klik HIER voor de link.

Verder is Chica weer een trouwe klant op dit adres. Het blijft een aparte kat. Ik denk zef wel eens dat ze een soort van psychische afwijking heeft. Dat schijnt bij katten ook voor te komen. Echt waar!

De gekte om André's dood blijft voortduren. Hij krijgt zelfs een afscheid in de Arena met André op de middenstip. Ik ben eerlijk gezegd wel een beetje verbaasd maar het nederlandse publiek schijnt het zo te willen.

Vandaag een Nice gedaan die geheel niet aan het verwachtingspatroon voldeed. De Nice passagier is het vaak allemaal wel gewend. Slaapt een beetje, leest een beetje, wilt niet veel en de service is er in een klein half uurtje doorheen. Vandaag was het nog een soort van druk. We moesten zelfs haasten!
Morgen Zakinthos, Griekenland. Een uur later vertrekt er nog een vliegtuig naar Zakinthos. Dat belooft weer een volle bak dus.

Lisette gaat slapen, want ging afgelopen nacht haar wekker om 03.20, deze nacht wordt dat zelfs nog een half uur eerder! Gaaaaaaaaaaap, dat zijn toch geen tijden voor een avondmens als ik.

No comments: