Wednesday, June 23, 2004

Vandaag zijn we maar weer eens met het taxibusje richting Rotterdam Airport gegaan. Vervolgens de wel heel erg lange vlucht naar Maastricht (29 minuten vliegen) gedaan. Vrij turbulent. In Maastricht kwam een nieuwe crew die heerlijk in het hotel in Maastricht had geslapen onze passagiers overnemen om ze naar Las Palmas te brengen.
Wij hadden 1 uur en 40 minuten voor dat we met KLM Exel weer terug naar AMS vlogen. Dus daar lekker een bakkie koffie gedronken, broodje gegeten en er achter gekomen dat ze daar een hele leuke nieuwe bestemming hebben.


Enfin, met een ATR-etje terug richting Schiphol gevlogen. Hier nog wat foto's die ik genomen heb van onder andere de gadget store.


Nogmaals Bubbles maar dit keer met andere kleuren. Oranje en onze nationale driekleur. Hopelijk durven ze na vanavond deze kleuren ook nog te vertonen. Duimen maar.


Morgen om 04.45 melden voor een Malaga, vrijdag een Napoli en zaterdag had ik een standby maar heb nu al een schemawijziging gekregen. Ik ga naar Rimini. Dan nog maar 3 standby's. 7 dagen werken dus deze week. Ik had toch ook nog een sociaal leven? Mmmmmm....... Toch maar een dagje vrij vragen tussendoor.

No comments: