Tuesday, June 15, 2004

Hoofd- en keelpijn, ik ben ziekkies. En natuurlijk net in mijn "weekend". Ik denk dat de zwaardere schema's zijn tol gaan eisen. Morgen standby. Hopelijk voel ik me dan weer wat beter.
Het goede nieuws van vandaag is dat ik eindelijk mijn foto's heb kunnen uploaden dus hier volgen een paar foto's van het nieuwe stuk tussen de C en D pier. Er zit nog veel verscholen achter houten schotten dus er wachten ons waarschijnlijk nog aardig wat verrassingen.


Een gebouw in een gebouw. Van binnen ziet het er ook echt geweldig uit. Met een verrijdbare houten trap naar boven waar zich de drankvoorraad bevindt. Het doet denken aan die ouderwetse bibliotheken.

Holland Casino. Heel mooi gedaan. Ik heb echter nog nooit gegokt en denk dat ik me er ook maar niet aan ga wagen. Veel te gevaarlijk.


En dan laat ik nog niet eens zien hoeveel gigantisch leuke winkels er nog zijn. Zoals bijvoorbeeld de gadget store. I love gadgets!
Nou alleen nog tijd vinden om er een keer te snuffelen. We moeten altijd linea recta naar de kist om deze in orde te maken voor onze visite.
Maar één ding is zeker. De passagiers hoeven zich niet te vervelen.

No comments: