Sunday, March 14, 2004

De regen komt met (hele grote) bakken naar beneden. Mooi weer dus om een hernieuwde poging te doen om wat foto's online te zetten. Zie ook de link rechts.14 februari was er feest vanwege het 1 jarig bestaan van Air Paradise16 februari brengen wij de managers, reisagenten etc. terug naar Perth en ter gelegenheid van het 1 jarig bestaan is de cabine versierd.Even terug in de tijd met de verjaardag van Willem die hier ons kado krijgt aangeboden van Charlie. Willem trakteerde ons op een rijsttafel bij Gazebo.
Louis en ik waren ook van de partij.De volgende verjaardag was die van Louis.Having fun.
Zwembad van ons hotel.


Gisteravond nog met Louis naar de nightmarket in Den Pasar geweest. Erg leuk om een keer gezien te hebben maar ook wel een beetje vies. Zoals Louis zei:"Je durft bijna niet door je mond te ademen".
Er liggen allerlei soorten vlees, kip en vis uitgestald op tafels, ongekoeld. Daarbij nog de ontzettend erge rook van de uitlaatgassen maakt dat hier vast een heel bijzonder aroma aan toegevoegd is. Het was zaterdagavond en Den Pasar leek wel een mierennest.
De markt hadden we snel gezien en voor 1000 roepia (10 cent) de bemo naar Robinson genomen. Bemo is een busje waar je gewoon in kan stappen ongeacht of er al mensen inzitten of niet. Als ze maar jouw kant op gaan natuurlijk.
Daarna nog even naar Kuta gegaan. Wat een drukte daar toch! Ben nog steeds erg blij dat wij in het rustigere Sanur zitten.
Teruggekomen in mijn hotel nog heel eventjes gebeld door Jan die net terug was van wintersport.

Robbert Kain attendeerde me op een foutje (nou ja, fout). 150.000 roepia is 15 euro en 15.000 is anderhalve euro. Maar wees maar niet ongerust hoor Robbert. Ik was gewoon even niet helemaal alert. We hebben 15.000 betaald. Ik word gek van al die nullen hier!