Wednesday, December 15, 2010

Your stamps on a candle


Last night I was trying to transfer some of my stamps on a candle. It looks a bit shabby (not in the good way) but it is just an experiment.
I love the technique because it is soooooooo simple and the result is great!
I couldn't remember on which weblog I saw this technique so I googled a little bit and found tons of links! Apparently it is a wellknown procedure already. Well, for me it wasn't and for those of you who you who don't know the procedure either and wanna know I show you this movie.

Gisteravond heb ik geƫxperimenteerd met het overbrengen van je stempels op een kaars. Het ziet er allemaal niet zo netjes uit maar het is maar een experimentje.
Ik vind het een superleuke techniek omdat het zo makkelijk is met zo'n leuk resultaat.
Ik kon me niet goed herinneren op welk weblog ik deze techniek gezien had en ben dus gaan google-en en vond ontzettend veel links.
Klaarblijkelijk is het niet echt een onbekende techniek. Voor mij was het dat wel en voor degenen onder jullie die er ook nog nooit van gehoord hebben hieronder uitleg in dit filmpje.
Ook als je geen engels spreekt goed te volgen door gewoon te kijken wat ze doet.

Voor de tissue heb ik gewoon een papieren zakdoekje gestempeld en de bovenste laag gebruikt.

My neighbours are getting a girl in January and I still have this gorgeous baby stamps. I am going on a hunt for pinks candles. Adding her name and birthday would be nice!
Adding some ribbons, maybe some beads.
This will make a great present!

Mijn buren krijgen in Januari een meisje en ik heb nog zulke lieve babystempels. Ik ga een dezer dagen op zoek naar een rose kaars. Als ik haar naam en geboortedatum toevoeg met wat lint en misschien wat kralen is het een heel gaaf kado, denk ik.
A little piece of my house:
Mijn vensterbank:

6 comments:

Marjanne said...

Ja leuk is dat zo'n kaars, inderdaad een goed idee voor een geboorte!

Riet said...

Prachtig die kaars en je vensterbank Lisette.

Liefs Riet.

An said...

Heel erg leuk, ik had het inderdaad ook al hier en daar gezien. Fijn dat je er een filmpje bij gedaan hebt! Het lijkt me zeker een leuk kadootje voor een geboorte!

Groetjes,
An

Anja said...

ja is erg leuk,had het ook al op verschillende soorten blogs gezien.En dat idee voor een babykaars,doen.is een heel leuk idee.
gr anja;o)

Dora said...

Wow dat ziet er zeker leuk uit, misschien dat ik dat ook eens ga doen, leuk cadeau idee ook voor de nieuwe kleine.

Prinses013 said...

Super leuk zeg! Wat legt ze erop voordat ze het gaat verhitten? Ik ben nog niet zo thuis in het creatieve wereldje!