Saturday, November 20, 2010

Update: Lucifersdoosje Swap met Kerst Thema

Jullie zijn zo enthousiast in jullie mails over deze swap dat ik echt blij ben dat ik er aan begonnen ben. Ik kan eigenlijk niet wachten tot het de 29e is!


Deelnemers tot nu toe:

1.An van Magnolia, Paper, Scissors
2.Marian van Scrappy Fingers (stuur je me nog even je adres?)
3.Willy van Willy's Creations
4.Marion van Country Cows
5.Lean van Scrapsels from Lean
6.Marlies van Bloesemfee
7.Trudie van Truutske
8.Marjanne van Couleurs et Fantaisies
9.Anja van Anja´s Scrapplace
10.En ikke zei de gek!

Een totaal van 10! Ik ben benieuwd of er nog bijkomen. Ik hoop dat ik niemand ben vergeten want sommigen hebben niet via de link gereageerd en komen dan onder een ander kopje binnen. Laat het me dus weten als ik je vergeten ben!
Ik wens jullie een fijne zaterdag!

5 comments:

Marjanne said...

Hoi wat leuk zovel deelneemsters!! Het lukt me niet je een mailtje te sturen sinds gister, Ik heb je CDtjeontvangen, weer zo snel of je er nou een postzegel op plakt og niet, maakt niets uit!! lol!!Nu even uitvinden hoe het één en ander werkt...
en jij vandaag weer niets? Maandag stuur ik je de nieuwe etiketjes op hoor!!

Lean said...

yehhhhh en mijn swappy ligt al klaar hoor kom maar op....

An said...

Haha, ook ik heb er zin in! Ik heb al een begin gemaakt! Ik zal proberen het woord te verspreiden! Altijd leuk als er nog meer mee doen niet?!

Groetjes,
An

Marianne said...

Hoi, wat leuk dat er al 10 meedoen!!! Ik heb je al drie maal mijn adres gemaild maar ik krijg steeds de mail terug!! Wat doe ik verkeerd?????????

Marianne

http://truutske.blogspot.com/ said...

Zo leuk al 10 deelneemsters. Wie weet wat er nog bij komt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik heb 'm al klaar hoor. Is zo'n leuk werk joh dat ik er al verschillende heb gemaakt met kleine presentjes voor onder de kerstboom.
Fijne dag, Trudie.