Saturday, November 20, 2010

Another Christmas Wreath

White and silver this time. Not really my style when I a look at it again and it might not be the best wreath ever but I sure had fun making it. Made it very quickly too. Hooray for the glue gun!

Deze keer een krans in wit en zilver. Niet echt mijn stijl als ik hem nog eens goed bekijk en het is misschien ook niet de mooiste krans ooit maar ik heb het met veel plezier gemaakt. Je bent er mee van de straat zeggen we dan hé!
En het is zo lekker snel klaar. Wat is zo'n lijmpistool toch handig!

6 comments:

Dora said...

Ow meid hij is weer wonderschoon!

Marjanne said...

joh hij is prachtig!! lekker bling bling

Anja said...

Wow ik vind hem wel echt mijn style.Mooi hoor.Fijn weekend,gr Anja;o)

Caroline said...

Hallo Lisette, even een snelle blik op je blog geworpen, mooie creaties ! Ga zo nog even verder kijken. Ik heb bij het zakje van Willy gebruik gemaakt van To Do soft paper, plaatje knip ik uit, dan strijk ik er dubbelzijdig plakvlieseline achter en dan de beschermlaag van de vlieseline halen en dan strijk je het plaatje op je stof. Je hebt van To Do aardig wat vintage afbeeldingen, ik heb de vellen in een webwinkel gekocht. Het is decoupage papier en ook te gebruiken om voorwerpen mee te beplakken met decoupagelijm. Ze hebben van dit merk ook hele mooie achtergronden met muzieknoten en oude brieven. Maar ... je kan ook fabric papier kopen, daar print je dan je eigen afbeeldingen op, ik vind het vrij duur en het is stugge stof, 3e manier is freezerpapier, vaak te koop in patchworkwinkels, dat strijk je ook op je stof. Kijk hier maar even: http://lheurebleue.blogspot.com/2009/07/printen-op-stof-tutorial.html Prettig weekend !!! Groeten Caroline

Riet said...

Wat een schitterende krans Lisette,zo mooi die kleur.
Prachtige details,ben er weg van.

Liefs Riet.

Anneke said...

hij is lekker bling bling en prachtig