Monday, December 27, 2004

En terwijl het overgrote deel van Nederland zich tegoed deed aan de kerstdis werd Azie overvallen door een zeebeving. Een ramp van onwijs grote omvang. Onbegrijpelijk! Kippevel! Wat een raar jaar is 2004 toch geweest. Is dit de afsluiting van alle rampen die dit jaar gebeurd zijn? De grand finale? Madrid, Theo van Gogh, de moord op een leraar............het zou er allemaal bijna bij verbleken.

Als eerste dacht ik aan de crew in Bali. Bali werd (gelukkig) niet vermeld op het journaal maar je vraagt toch af hoe ver het gereikt heeft. Een sms-je naar een collega bracht opheldering. Bali was okay volgens Operations. Pffffff. Gelukkig zeg!

Een vriendin van me werkt sinds kort bij Holland Exel en zou vandaag naar Goa vliegen. Het wordt nu Colombo waar ze slachtoffers ophalen en vervolgens doorvliegen naar Goa waar ze worden afgelost door een nieuwe crew. Het is haar verder nog onduidelijk wat er allemaal gaat gebeuren. Wel heeft ze een extra koffer met kleren en andere zaken die kunnen helpen meegenomen. Misschien een druppel op een gloeiende plaat maar ik vind het zo gigantisch lief van haar.
Image Hosted by ImageShack.us

No comments: