Monday, March 05, 2012

Decopatchy


I am in my decopatching period I guess. Once I got started I became unstoppable. I want to decopatch everything I see! Not helping is that my fellow swapmusketeer Sandra is decopatching like crazy as well. Toghether with musketeer Marjanne we what'sapp eachother about items we should be able to decopatch. We even thougt about decopatching someones ears but decided that was a NO eventually. Sandra's husband Peter might be our next decopatch project. Still debating on that one.

Recently I discovered Rosies weblog. Her colourful style is so happy and bright, I became a follower on the spot and guess what? I saw a chair she decopatched. I couldn't believe it. Sent her a message right away and she confirmed. She really did decopatch this chair.
Wow! That is inspiring. Didn't I have this little darkbrown side table waiting in my shed for a make-over?
I am quite happy with the result.

Pin It

Ik zit momenteel in mijn decopatch periode. Als je eenmaal begint ben je niet meer te stoppen. Toevallig is ook mijn swapmusketiervriendinnetje Sandra ook aan het decopatchen geslagen dus ook dat werkt erg inspirerend. Samen met het derde swapmusketiervriendinnetje Marjanne bedenken we dagelijks objecten die we kunnen decopatchen. We hadden al bijna iemands oren gedecopatched maar uiteindelijk toch maar besloten dat dat misschien niet zo'n heel goed idee was maar misschien gaan we Sandra's man Peter decopatchen. Daar zijn we nog over aan het vergaderen.


Laatst ontdekte ik het super kleurrijke, vrolijke blog van Rosie. Ik werd gelijk volger.
Maar wat zag ik daar? Zag ik dat echt goed? Had ze nou een houten stoel gedecopatched? Ik stuurde haar snel een berichtje en ja hoor, ze antwoordde dat ze die inderdaad had gedecopatched.
Ok, dat geeft weer nieuwe inspiratie, heb ik niet een lelijk bruin tafeltje in de schuur staan dat al jaren op een opknapbeurt wacht?

Leuk resultaat toch?

And why not decopach this jars as I still have some decopatch paper left.

En waarom geen potten en flesjes decopatchen? Ik heb toch nog wat papier over.

Pin It

I finally managed to make a mold of this gorgeous angel that I have hanging in my bathroom. With fimo clay I made three to decorate the bottles.

En eindelijk is het mij gelukt om een mold te maken van het engeltje dat mijn badkamer mooi maakt. Gelijk 3 van fimoklei gemaakt om aan de flesjes te hangen.


Have a nice crafty week! Be happy!

Ik wens je een fijne creatieve week toe. Be happy!

9 comments:

Adrina said...

Laatst ben ik op de hobbysalon in Antwerpen geweest en daar zag ik dit ook. Erg leuk, maar daar deden ze het met allemaal klein gescheurde snippertjes. Zie ik het bij jou nou goed, dat je het uit 1 stuk doet? Het ziet er wel super uit zeg.

Marjanne said...

haha telkens als k die man met die oren zie moet ik er aan denken en schiet ik in de lach, hij zal wel denken, wat een vrolijk mens! Go zeg wat is dat allemaal mooi geworden!! Ik ziet het nu een stuk betr! Je tafeltje is fantastisch.... ik heb nog een oude stoel staan die gaat er aan geloven, maar ik moet nog even wachten he...

Juls said...

so many pretty things!!! Hugs Juls

Sandraatsjuh said...

Ja ja welkom bij het decopatch verslavingsclubje! hahaha

Oh die man met zijn oren.. ja mooi roze hadden we bedacht! en ja mijn lieve man decopatchen.. nou hij vond het geen goed idee.. Hij zei.. hou maar op niks in huis is hier meer veilig voor jou en je decopatch tik! haha

Je tafeltje is SUPER de PUPER geworden!! dat bied weer mogelijkheden... hahahahaah en die flesjes met hun engeltjes.. GEWOON TE gek! Meis ik ga weer met je mee doen... Lang leve de uitvinding van Decopatch!

xx

Anonymous said...

This is all gorgeous! I have no idea what is decopatch? but it looks fantastic.
Hugs xx

Martha said...

Leuk, leuk!!! Wat is dit mooi zeg!
Super gedaan!
Groetjes,
Martha

Dora said...

Wat ziet dat er schitterend uit, ben er helemaal weg van!

Wendy said...

Leuk!!!!! Ik ga er maar niet aan beginnen, nog een virus erbij... :D

Scarlett Clay said...

I can see how this could become addicting, it adds charm to everything!! :)