Friday, March 29, 2013

Key CabinetHet hangt er al jaren en het ziet er niet meer uit. Ooit heb je het lichtjes geverfd en met schelpen gedecoreerd. Heel mooi! Toen!
Nu zijn er schelpen afgebroken en de verf is nog amper te zien. Al jaren loop je je te ergeren en dan ineens is de dag daar. Je schroeft hem van de muur af en verft hem blauw. Modgepodged er een servet van de H&M op en klaar is Liszha.
De sleutels hangen weer in een mooi kastje.


 It hung there for years. It once was really beautifully decorated but throught the years the paint faded en the shells broke and dissapeared.
It annoyed me for years but no action was taken. And then, one fine day, I decided it was enough and I painted it bleu and modgepodged a H&M napkin in the middle.
Now, was that such a difficult task to do? No, actually not all!


4 comments:

Alexandra said...

Hoi Lisette,

Wat leuk dat wij voor elkaar iets mogen maken, dat scrappen is voor mij totaal niet weggelegt maar vindt het wel heel mooi die kaarten en zo...mijn latje hoog nou tegen een veelzijdige crea-bea zoals je bent moet ik me dan maar eens gaan bewijzen haha. Wat heb je een leuk blog en die letterbak en huisjes geweldig mooi! Ik ga mijn best voor je doen :))

Lieve groetjes
Alexandra

Nicole Hascoet said...

It's gorgeous Lisette! Much better looking now.
Hugs xx

Willy's creations said...

Ziet er prachtig uit.

Groetjes,Willy

Scraptastische hobby said...

Dank je wel voor het volgen van mijn blog,en je eerste schilderles daar lachen we niet om het is heel moeilijk en knap gedaan! Groetjes van Gerie