Monday, December 03, 2012

Christmas Cards again..........what else?


Click the photo for a better view.
Klik op de foto om hem beter te zien.

I am so in the christmas card mood, other than other years. I started searching for christmas cards challenges and I found a sketch at Weekly Christmas Cards Challenges
I took it a little freely and made the rectangles into deers.

Ik ben, anders dan andere jaren, erg in de kerstkaarten sfeer. Ik ben maar eens gaan zoeken naar een kerst kaarten challenge en vond bij Weekly Christmas Cards Challenges een sketch. Ik heb hem niet al te streng opgenomen en op de plaats van de rechthoeken hertjes neergezet.

De Creatieve Zebra kende ik nog niet maar is een erg leuk challenge blog waar ik lid van geworden ben. Alles wat ze vroegen was dat het een kerstkaart was dus had ik weinig moeite om aan hun eisen te voldoen.

En ook op de webshop van Anma houden ze het weer heel simpel. Alles mag! December is al druk genoeg om je druk te maken vindt Anma.At the last moment I made another card in the same colours. The deer on the left hand side card is not dry yet but will eventually look like the one the card on the right.

Op de valreep nog een kerstkaart in de zelfde kleuren bijgemaakt. Het hertje op de linkerfoto is nog niet helemaal droog maar zal net zo opdrogen als die op de rechter kaart.

3 comments:

Adriana said...

Wat een leuke kerstkaarten zo met die hertjes!
Dank-je-wel voor het meedoen aan de DECEMBERchallenge bij AnMaCreatief!
Groetjes Adriana

m@deliefjuh said...

gaaf deze glitter kerstkaart!

Groetjes Martine

Riet said...

Deze is ook geweldig.

Liefs Riet.