Sunday, April 08, 2012

Workshop van de nederlandse swappers bij Love Scrapping & MoreGisteren was het zover en zaten we met een gezellig clubje te freubelen in de winkel van Guida, Love Scrapping & More.


Een klein maar zeer gezellig clubje. Er werd niet alleen geknutseld maar ook gekwebbeld en gelachen dat het een lieve lust was.
Anja, Alida, Sientje, Miranda en Martha aan de tafel. Guida en Lisette staand.
En natuurlijk was Sandra er ook. Ze is hier gekleed in het rood.
Helaas kon de derde musketier Marjanne er niet bij zijn. Zij zat hoog en droog in Boufflers. Via Whatsapp hielden we haar op de hoogte en stuurden we haar foto's.


Sommige mensen kenden we al en sommigen zagen we voor het eerst in levende lijve maar ook vandaag was het gelijk weer een leuk clubje. Het liefste zou ik volgende week alweer met iedereen bij elkaar komen. Swappers en scrappers zijn zulke gezellige luitjes!In de winkel (ook webwinkel) van Guida, Love Scrapping & More, vind je een grote collectie Tim Holtz. Ik heb niet eerder zoveel bij elkaar gezien van Tim in een nederlandse winkel.


Alleen de entree is al gezellig en veelbelovend.


De sfeervolle etalge geeft een goede indruk van de gezelligheid die in deze grote winkel heerst.


Nog meer Tim Holtz. Guida riep alleen maar dat er nog meer bij moest komen hoor!Als je door de witte deuren gaat vind je een ruimte vol papier van Pion, Riddersholm en noem maar op. 
Home Decoratie, spulletjes om te decopatchen, sew easy etc.!Ben je in de buurt van het gezellige dorpje Heino (vlakbij Zwolle) ga dan zeker eens langs, de winkel is heaven for scrappers! En je wordt er altijd even vriendelijk ontvangen door Guida die zich ook gisteren weer als een super lieve gastvrouw ontpopte samen met haar man Michel.
Bedankt voor de gezellige dag Guida en Michel!


7 comments:

Anonymous said...

Looks like a lovely meeting and the shadow boxes are wonderful!
Hugs xx

Heather Jensen said...

Looks like you ladies had tons of fun!

Happy Easter

Hugs~

Wendy said...

leuk!!! zo jammer dat ik er niet bij kon zijn! Leuk om de foto's te zien en wat bekende gezichten. xx en vrolijk fijn pasen

Wendy said...

ps: ik vergat helemaal je vraag te beantwoorden... ik heb inderdaad ook zo'n mooie (vind ik zelf in ieder geval :) Franse achternaam: Sylvestre

xx

Anja said...

Helemaal top!!!

Enne we spreken gauw weer af.

Lfs

Willy said...

Wat een heerlijke dag lijkt mij....ik zal het adresje noteren voor als ik eens in de buurt ben!!

evlin95 said...

super ces boites scrappées, ça m'inspire .... mon rêve est de travailler dans un endroit comme celui ci oh la la que de merveilles...