
My collegue Jessica makes the most beautiful cakes and yesterday she learned me how to do that.
Mijn collega Jessica maakt echt supermooie taarten en heeft mij gisteren laten zien hoe het moet.
Mijn collega Jessica maakt echt supermooie taarten en heeft mij gisteren laten zien hoe het moet.

First picking out a color for the marzipan.
Eerst een kleurtje uitzoeken voor het marsepein en dan goed gaan kneden.

Worskhopleader Jessica.
Cutting the layers.
De lagen snijden.
Filling up the layers and cover the cake with buttercream (very tasty but oh so badly for your figure).

De lagen snijden.

De lagen worden met een heerlijke vulling gevuld en dan kan de taart met botercreme (heeeeeel erg lekker maar zo slecht voor de lijn) worden bekleed.

Making it look like a cushion. Do you see the black thing in the back, that is how you make the lines. Yes girls, I think you can spend a fortune on materials if this is your hobby. Comparable with all the scrapbookmaterials.


De zijkant laten lijken op een kussen. Het zwarte ding bovenin de foto maakt de lijntjes. Ja dames, ik denk dat als je als hobby taarten maken hebt je een fortuin aan materialen kan besteden. Net zoiets als met al die scrapbookmaterialen.
De bovenkant
In my garden showing off my cake! By the way...............it tasted great! I still have some pieces in my freezer. Oh help.............my figure!
In de tuin pronken met mijn taart. Trouwens...............hij was ook erg lekker! En er liggen nog een paar stukken in de diepvriezer! Oh mijn lijn..........help!

In de tuin pronken met mijn taart. Trouwens...............hij was ook erg lekker! En er liggen nog een paar stukken in de diepvriezer! Oh mijn lijn..........help!
