Tuesday, November 30, 2010

Lucifersddoosje Swap met Kerst Thema

I finished my matchboxes for the dutch swap I am hosting and wish I could show them to you yet but I only just sent them away so I have to wait a little and leave you with this sneakpeek.

Het liefste zou ik nu mijn swap doosjes aan jullie willen laten zien. Ik ben er zo enthousiast over maar ze zijn nog maar net op de bus gegaan dus dat kan nog niet. Bij deze een sneakpeek!
Vanwege het oneven aantal heb ik er 2 gemaakt. Op het laatste moment kwam Petra er nog bij dus had dat eigenlijk niet gehoeven maar ik had jullie de adressen al verzonden dus kon het niet meer intrekken.
Gelukkig had Trudie al aangeboden nog een tweede te willen doen. Dank je wel Truutske!

The dutch girls are so enthousiastic and we all together have 12 participants. I am happy I hosted this swap seeing them as happy about it as I am.
Jullie zijn zo mega enthousiast en dat maakt dat ik weer hartstikke blij ben dat ik deze swap begonnen ben. Er volgen er nog in de toekomst nog meer!

It started snowing in Holland. Just a little layer uphere where I live. When we started working and left the airport of Rotterdam in the early morning it was just cold but at night when we returned from the Canarian Islands I couldn't believe my eyes when I opened the door of the plane. The airport was covered in a layer of snow.
And although I do not like winter and cold I couldn't help feeling like a little kid and wanted to start playing and running in the snow. I was wearing my heels, not a good idea.
This is my garden a few hours ago.
Eigenlijk heb ik een hekel aan de winter en aan kou maar toen ik gisteren na een lange dag de vliegtuigdeur opende kon ik mijn ogen niet geloven. De luchthaven van Rotterdam was helemaal wit.
Ik kon het niet helpen maar voelde me weer even enthousiast als een klein kind en wilde eigenlijk gaan rennen in de sneeuw en sneeuwballen gaan gooien. Helaas geen goed idee als je op hakken loopt!


Macho never goes out when it's cold (what's in a name?) but Chica is not easily held inside. Today however she already came back in after half an hour. She now stares dreamily out of the window.

Macho en Chica blijven lekker binnen. Macho is een watje (what's in a name?) en blijft zowiezo binnen als het slecht weer is maar Chica moet het echt wel koud vinden wil ze binnen blijven maar nu is ze toch na een half uurtje de kou beu en komt weer lekker binnen om vervolgens dromerig naar buiten te zitten staren.


Sunday, November 28, 2010

Update: Lucifersdoosje Swap met Kerst Thema

Ik heb zojuist iedereen haar swappartners adres gestuurd!

Eigenlijk één avond te vroeg maar morgen moet ik al vroeg werken dus leek het me een goed idee om het nu alvast te doen.

Ik hoop dat alle mailtjes goed zijn aangekomen. Zo niet mail me dan even!

Gezien het ongelijke aantal heb ik 2 adressen voor mijn rekening genomen. Eigenlijk helemaal niet erg. Ik vind het hartstikke leuk om de doosjes te maken en met een kleinigheidje te vullen en ik krijg natuurlijk ook twee mooie doosjes terug!

Ik zal ze hier op mijn weblog tonen en hoop dat jullie dat ook doen. Dat is toch de helft van de lol!

Heel veel swapplezier!

Liefs Lisette
Friday, November 26, 2010

The fifth christmas card

And here is the last one. Five out of five. It is such a simple card but I really love it. The chrocheted frame is done by my mom. Ofcourse! Who else?

En dit is dan de laatste kaart uit het rijtje van 5. Heel simpel eigenlijk maar ik ben er toch weg van. Het mooie gehaakte randje is natuurlijk weer van moeders!
Thursday, November 25, 2010

Two more!

Two more christmas cards. I made 5 in one evening. Two of them you saw yesterday. One more to go. I keep that one for tomorrow so I won't bore you with to much cards in a row.
Nog twee kerstkaarten. Ik had er 5 in één avond gemaakt. Twee heb je er gisteren al gezien. Nog eentje te gaan. Die bewaar ik voor morgen zodat jullie niet te snel verveeld raken.
Enjoy your day!
Fijne dag!Wednesday, November 24, 2010

Christmas Cards with bells on

I was on a roll last night and made 5 christmascards all shaped like little houses. Today I will show you two of them.

Ik was gisteren helemaal in de mood en maakte achtermekaar door 5 kerstkaarten in de vorm van een huisje. Hier zijn er alvast twee.

I love it when I find an opportunity to use the little bells again. Especially the coloured ones.


En weer heerlijk mijn kleine belletjes gebruikt. Ik ben er zo gek van. Vooral die gekleurde!

Simple but ok.

Simpel maar wel ok.

Nog maar 5 dagen en dan ga ik de adressen van de lucifersdoosjes swap met jullie delen. De mijne ligt al klaar. Misschien maak ik er nog wel eentje voor het geval we een oneven aantal hebben.
Met de aanmelding van Sandra van Sandraatsjuh.blogspot.com zitten we nu op 11 deelnemers. Het mooiste zou dan ook zijn als we nog een aanmelding krijgen. Hoewel ik het absoluut niet erg vind om nog een doosje te maken en te ontvangen zou dat toch het allermooiste zijn dus heb je je nog niet opgegeven voor onze swap en het lijkt je wel leuk. Kijk dan even hier.

Texel, a little dutch island

I just want to share a few photos with you of one our beautiful little dutch islands called Texel. Last week I was there with my mother for two nights, three days. Above the boat that brought us there.

Vorige week heb ik met mijn moeder twee nachten en drie dagen in Texel doorgebracht. Hierboven onze boot.
The little church of the village we stayed in called "De Koog".
De kleine kerk van de Koog.
And ofcourse it didn't take us long to find some lovely shops. I fell in love with the lantern shaped as a house and am still a little sad I didn't buy it.

En natuurlijk duurde het niet lang voordat we wat leuke winkels hadden gespot. Ik was helemaal gek van de lantaarn in de vorm van een huisje. Nog steeds spijt dat ik hem niet heb gekocht.

The beautiful beach!

The next day we visited a few other villages. This one was called De Waal.
De volgende dag zijn we naar wat andere dorpjes gegaan. Hier De Waal.


And we went to the Juttersmuseum. A Jutter is a guy who strawls the beaches to see or he can find some nice stuff that has stranded on the shores. We heard the greatest stories overthere.

En natuurlijk zijn we naar het Juttersmuseum geweest. Hartstikke leuke verhalen gehoord daar.

Have a great day!
Ik wens je een superfijne dag!Monday, November 22, 2010

Freebies for your blog

Been at it again. I you like it, you can pick it up!

Ben weer lekker bezig geweest. Mocht je het leuk vinden gebruik het dan gerust!


Sunday, November 21, 2010

Why not Another Christmas Wreath

I am not really sure whether I do like this one or not. Wanted to make a vintage christmas wreath and found this vintage looking christmas balls. They are as plastic als hell but that doesn't really show and it is very save for a clumsy person as I am.
Which brings back this stupid story to mind. I had this boyfriend with whom I was christmas shopping. He picked up a christmas ball in the store and told me it was plastic.
"So not!" I replied.
"Look" he said and softly knocked on the shelf with it.
It broke in hundred pieces and he was so embarrased but not half as much as I was. I have never been good at picking out my man :-).

Ik heb er maar weer eens eentje gemaakt. Ik wilde een vintage-achtige krans maken en vond bij de action een doosje met vintage-achtige kerstballen. Zo plastic als ik weet niet wat maar dat is voor een brokkenpiloot als ik ben wel erg handig!
Ik moet ineens weer terugdenken aan een ex-vriendje waar ik mee ging shoppen voor kerstballen bij de Hema.
Geen idee meer waarom maar hij beweerde van één van de ballen dat die van plastic was.
"Echt niet!" was mijn antwoord.
"Kijk."zei hij en sloeg er zachtjes mee tegen de rand van de bak. De bal lag in honderd stukken op de grond.
Hij schaamde zich dood! En ik nog meer! Ik ben nooit zo goed geweest in het uitzoeken van een goede man :-).


Saturday, November 20, 2010

Update: Lucifersdoosje Swap met Kerst Thema

Jullie zijn zo enthousiast in jullie mails over deze swap dat ik echt blij ben dat ik er aan begonnen ben. Ik kan eigenlijk niet wachten tot het de 29e is!


Deelnemers tot nu toe:

1.An van Magnolia, Paper, Scissors
2.Marian van Scrappy Fingers (stuur je me nog even je adres?)
3.Willy van Willy's Creations
4.Marion van Country Cows
5.Lean van Scrapsels from Lean
6.Marlies van Bloesemfee
7.Trudie van Truutske
8.Marjanne van Couleurs et Fantaisies
9.Anja van Anja´s Scrapplace
10.En ikke zei de gek!

Een totaal van 10! Ik ben benieuwd of er nog bijkomen. Ik hoop dat ik niemand ben vergeten want sommigen hebben niet via de link gereageerd en komen dan onder een ander kopje binnen. Laat het me dus weten als ik je vergeten ben!
Ik wens jullie een fijne zaterdag!

Another Christmas Wreath

White and silver this time. Not really my style when I a look at it again and it might not be the best wreath ever but I sure had fun making it. Made it very quickly too. Hooray for the glue gun!

Deze keer een krans in wit en zilver. Niet echt mijn stijl als ik hem nog eens goed bekijk en het is misschien ook niet de mooiste krans ooit maar ik heb het met veel plezier gemaakt. Je bent er mee van de straat zeggen we dan hé!
En het is zo lekker snel klaar. Wat is zo'n lijmpistool toch handig!

Monday, November 15, 2010

Lucifersddoosje Swap met Kerst Thema

Okay dames, daar gaat die dan. Ik ga een Lucifersdoosjes Swap hosten. Ik heb nog nooit eerder een swap gehost en hoop dat ik overal aan denk.Laat het me gerust weten als ik wat vergeet. Ik ben ook maar een mens.

DE SPELREGELS

-Email me dat je mee wilt doen. Onderaan deze post vind je een link.
Vermeld in de email je naam en adres.
Als je zelf een weblog hebt vermeld deze dan ook.

Mocht je niet aan een nederlandse in een ander europees land gelinkt willen worden vanwege de verzendkosten meld dat dan even anders ga ik er gewoon vanuit dat dat geen probleem is.
Overigens vallen die kosten best mee hoor.
Hier kan je ze bekijken. Het doosje past door de brievenbus dus je kan het gewoon als een brief frankeren.
Hier vind je de Nederlandse brievenbusposttarieven (leuk scrabblewoord).

-Versier een lucifersdoosje van het middelste formaat. Volgens mij heb je er 3. De hele kleine, een middelmaatje en een grote. Deze is formaat 5,3 x 7 x 1,5 (bxh.d).

-Het thema is kerst zodat degene waar je aan gelinkt wordt gelijk iets leuks heeft om neer te zetten met kerst of eventueel in de boom te hangen.

-Doe een kleinigheidje in het doosje. Bijvoorbeeld een leuk stukje kant, mooie knoopjes of maak zelf iets leuks! Het is een klein doosje dus er kan niet veel in maar dat is juist leuk, dan blijft het een kleinigheidje en het gaat hier vooral om de fun!

- Op 29 november krijg je van mij een email waarin staat aan wie je gelinkt bent en het adres van diegene. Degene waar je aan gelinkt bent ontvangt jouw adres en stuurt jou een lucifersdoosje.

- Uiterlijk 6 December moet je dan het doosje posten.

En dat is het wel zo'n beetje, als ik niks vergeten ben tenminste.


Als je wilt meehelpen zoveel mogelijk deelnemers te werven dan kun je onderstaande button in je zijbalk zetten en naar deze post linken of schrijf er zelf een post over. Dat zou ook top zijn.

Email me door hier te klikken.

Hieronder nog wat doosjes ter inspiratie. De meesten hebben geen kerstthema maar hoop dat je er toch ideeën door krijgt.